No niin näyttelemissessio on nyt sitten onnellisesti takanapäin ja oli ihan hauskaa mutta täytyy kyl todeta et näyttelijän työ on PIRUN raskasta ja siinä on oikeastaan koko ajan kiinni ja homma rassaa aivojasi vuorokauden ympäri. Mutta kunnialla selvittiin ja saatiin paljon kehuja ja kukkia yms....

Joten on nyt sitten todistettu että minusta olisi voinut tulla myöskin näyttelijä silloin nuorempana jos olisin sitä vain halunnut (mutta silloin en itse asiassa halunnut tulla miksikään koska olen aina ollut jotenkin sitä mieltä että jokaisen ihmisen pitää kelvata ihan itsenään eikä tartte tulla miksikään!!!! Tämä yhteiskunta on kyllä ihan toista mieltä ja vaatii että tullaan joksikin ja valmistutaan ainaskin keskimäärin 2,5 eri ammattiin!!! ÄLYTÖNTÄ AJAN JA VOIMIEN TUHLAUSTA sanon minä! Kyllä sitä oppii kun tekee eikä muuta tartte!!! Ihmiset opiskelee nykyisin ihan hirmusen paljon ihan turhia asioita, joita ne ei kuitenkaan koskaan työssään sitten tartte!!)

Näyttelemisen jälkeen/ohessa muori sitten pakkasi, pakkasi, pakkasi, pakkasi, pakkasi, pakkasi, pakkasi ja PAKKASI, laatikoihin, kasseihin, pusseihin ja nyssyköihin koko maallisen omaisuutensa eli ne kaikki noin kuusi miljoonaa esinettä; kirjoja, kirjoja, kirjoja, kirjoja, astioita, vaatteita, palapelejä ja muita pelejä ja pikkuesineitä ja kukkia ja lapion ja kuokan ja kihvelin ja harjan ja ja ja ja.....MIIRON!

JA sitten muori muutti HEIKIN; MIIRAN; PASIN JA KAISAN sekä pikkupinjan, viivin, ja lauran avustuksella Hämeen sydänmaille Orimattilan kauniiseen kaupunkiin.

Muorin oli pakko muuttaa sillä rahat eivät enään yksinkertaisesti riittäneet Keravalla asumiseen: 1014e tulot ja 1546e menot ei juuri jätä pelivaraa! Kiitos vaan Keravan Kaupungille ylen kalliista ja muorin eläkkeellä mahdottomasta ja erityisen huonotasoisesta asumisesta! Asuntoni oli 18v vanha eikä siihen oltu koskaan tehty mitään varsinaista remonttia....mitä nyt oli kukin asukas (ja niitä oli ollut varmaan ainakin myös se 18kpl!) oli jotain viritellyt!!! Kylpyhuoneessa haisi (home?!) ja pihalla oli kuin näyteikkunassa lisäksi piha-aidat olivat niin lahot että kun koski niin palaset jäi aidasta käteen!! Vuokra oli silti METROPOLIALUEEN (=helsinki) mukainen eli 636e! eli yli 10e/neliö kun neliöitä oli 59!

Nyt asun 50neliön asunnossa, kaksi huonetta ja mukava keittiö ja pieni suojaisa ja mukava piha! Postia ei tarvitse hakea satojen metrien päästä vaan se kolahtaa ihan oman oven oviluukusta päivittäin ja kaikki tarvittavat palvelut ovat alle kilometrin päässä. (Keravalla palveluiden ääreen oli 3km ja terveyskeskukseen peräti 5km) Asumismukavuus ja -viihtyvyys lisääntyi siis kummasti kun etäisyys tuohon METROPOLIIN (oikeissa metropoleissa on muuten enemmän asukkaita kuin koko Suomessa on asukkaita eli että toi Hesan Metropolijuttu on minun mielestäni lähinnä vitsi!) kasvoi 70km. Ja hintakin on inhimillisempi ja minulle jääpi 246e enemmän elämiseen!!! NYT VOIPI SITTEN RUVETA IHAN ELÄMÄÄNKIN!

Lopuksi todettakoon että elämää on siis todistetusti muuallakin ja niitä mukavia ja lupsakoita immeisiä varsinnii pitää ettii muualta ko tuosta Hesan liepeiltä, siellä voip käydä kääntymäs mutta kun pakokaasuista ei saa muuta ku päänsärkyä, niin turvallisempi on asustaa kauempana!

Muori on saanut uuden kotinsa suurin piirtein kuntoon - yhtä kaappia metsästää vielä hän! ja lukennut Orimattilan mainiosta ja todella hienosta (huom! vrt. Keravan kirjasto) Kirjastosta jo ainaskin 25kirjaa. ja sitten muori yleensä näin kesäisin on ulkona ja nyt on tuosta pihasta vielä kolmasosa katettu- niin siellä on mukava istua!!! Joten tietokoneen ääressä olen harvemmin! Kuitenkin siis todettakoon vielä selvyyden vuoksi että hengissä olen ja kutakuinkin myös järjissäni.

PS. Niin ja sitten muori on ajanut autoa: seat-farmaria, mersu-pakettiautoa ja volvo-automaattivaihteista ja tutustunut ympäröivään maaseutuun! Kauniita joenvarsia (Palojoki, Porvoonjoki ja Mallusjoki...) Ja ihania hiekkarantoja (Kalliojärvi, Kylänjärvi, Mallusjärvi, Artjärvi...) lainehtivia viljapeltoja ja hauskoja isäntiä....

Seuraavaksi muori ottaa ympäristön kesäteatterit ohjelmaansa! On kesä ja kärpäsiä ja hyttysiä ja sadetta joten nauttikaamme tästä Suomen suvesta ja ulkoilusta!