En tiedä miksi mutta tää on yhä edelleen ihan oikeesti hirmun hankalaa päästä tänne sivuille, jopa itse kirjoittamaan omaan blogiinsa...liekö syynä se että nettiyhteyteni oli poikki viikon, vai mikä. Ai että miksi se oli poikki? No minä vaihdoin tämmöseen uuteen hienoon MOBIILILAAJAKAISTAYHTEYTEEN, On muuten pirun pieni toi vekotin joka tätä hommaa hoitaa ja aaahhh niin näppärä juttu kun ei tartte mitään asentajia tms. jos ja kun esim. joskus muuttaa (toivottavasti mahdollisimman pian!) siitä vaan kone ja toi pikkurasia kainaloon ja menoksi. Se siis käyttää samoja mastoja datan siirtoon kuin kännykätkin ja toimii siellä missä kännykätkin eli siis melkein joka paikassa. Eikä ole edes kallis: 14,80e/kk +laitemaksua 5e tai 8e/kk siihen päälle kun laite on 120e tai 192e, niin se on helpointa maksaa tossa tollai kuukausimaksun mukana. Kestää kyl 2v, mut mitäs sil on väliä.

No niin sairaus ei ole vielä täysin voitettu, vaan pientä nuhaa ja muuta tukkoisuutta on yhä...no osa siitä johtuu kyl tästä asunnosta! Näytelmäharjoitukset Hyökkälän koululla MikäMikä-teatterin kevään näytelmässä "Takatalvi Tuusulassa" on taa alkanut. Näytelmä kertoo sortovuosista eli 1895-1905 välisestä ajasta ja on siis historiallinen juttu. Siinä on noita Tuusulassa eläneitä taiteilijoita + muita ihmisiä ja niiden elämää. Ei se mikään puiseva juttu ole vaan ihan hauska. Minä esitän sinä vanha emäntä Riikka Lundströmiä! Ensi ilta on 26.3.2008 ja harjoituksia on nyt kaksi kertaa viikossa joka ke ja to 18.00-21.00. Huhuhuh! En tiennytkään että näytteleminen on näin rankkaa, tämän jälkeen arvostan näyttelijöitä kyllä ihan eri tavalla ja paremmin.

Talvi sitten meni ja lyhyt + vähäluminen oli! Ainakin täällä meillä Keravalla! Joulukuusi on kyl vielä sillä:

Antti joulun aloittaa, Tuomas tupaan taluttaa, Kari (tänään) kuuset karistaa (vaikkei tuo kyl viel juuri karisevalta näytä) ja Nuutti (ensi su) juhlat lopettaa!

Pitäis vissiin ruveta siivoskelemaan tota joulua jo pois muttei mitenkään viittis kun noista jouluvaloista on edes vähän iloa tässä pimeässä vesisateessa. Kaikkein parhain ja käytännöllisin joululahjani olikin tänä vuonna HEIJASTINLIIVIT, jotta kiitosta vaan pukille. Nyt näkevät nuo tyhmät autoilijatkin missä me Miiron kanssa mennään.

Autosta puheen ollen, nyt siinä Volvossa on jotain sähkövikaa kun purkaa latausta ominpäin...saas nähdä koska minä saan sen sieltä Hämeenkoskelta kotia, vai saanko koskaan, alkaa pahasti epäilyttää tämäkin auto. Miten minulla voikin olla näin huono tuuri autojen suhteen!!!Kai se on niin ettei naisilla/miehillä, jotka eivät autoista mitään teknisesti ymmärrä -pitäisi autoa ollakaan! Ainakin niitä (lue meitä) on eri helppo sahata linssiin!!!