Niin tosta edellisestä jäi tietysti puuttumaan joitakin ihmisiä...Seija U Kupoio ja Seija S Lahti ja jostain syystä myös meidän Kaisa ja Riihimäki ja luultavasti vielä joku.... joten sorry vaan ei ollut tahallista vaan kun tuntee paljon ihmisiä niin ei koskaan pysty yhdellä kerralla näköjään luettelemaan heitä kaikkia.

Mutta otsikkoon: Minä istuin tänään jalkojeni päälle!! UUUUUhhhhh! Tekonivelet siis ne mitkä minulla on polvissa ovat semmoiset, että ne taipuvat normaalisti 90asteen kulmaan eli just silleen sopivasti kun istuu tuolilla...tuolin jalka ja istuin yleensä muodostavat tuon 90asteen kulman. Niitä ei ole tarkoitettukaan taivutettaviksi enempää...mutta kävi näin: Olin teatteriharjoituksissa ja aikeissa istua katsomon ylösnousevan tuolinistuimelle kun se ykskaks ponnahtikin ylös, ennenkuin minun pikku peppuni ehti sitä tavoittaa ja tästä seurasi se että istuin lattialle ja suoraan jalkojeni päälle jotka painostani johtuen taipuivat sitten täysin alleni. Asento jossa olen istunut kait viimeksi viisi vuotiaana, jos silloinkaan!!!!

Päästin hirveän ulvahduksen -sain kaikki hiljaiseksi- ja menetin tajuntani......No onneksi ystäväni ymmärsivät nostaa minut ylös ja pois jalkojeni päältä....mutta paluu maailmaan oli hyvin tuskaista...ja kesti jonkin aikaa. No seuraus on se että nyt molemmat polveni ovat turvoksissa ja kiukkuisia ja oikea lonkkani myös ... Pää on vähän hupsistupsis ja olo jotenkin hutero....

Mutta ehkä tuo tuosta kunhan nyt nukutaan (toivottavasti) ensi yö ensin. Katsotaan sitten. Mutta kuinkas moni teistä pystyy istumaan jalkojensa päällä....? Luulen ettei se kuulu yleensäkään enään aikuisten ihmisten voimistelusuorituksiin jollei kyseessä ole joku voimistelua/akrobatiaa/balettia tms. harrastava yksilö!

Tekniikkaan sitten toisella tavoin: ostin eilen lopultakin sen digirasian -oli kaupan viimeinen joten sain sen 99euroisen laitteen 59eurolla, siinä on korttipaikka yms lisukkeet ja MINÄ asensin sen ihan ITTE paikalleen ja ketjutin siihen vielä videotkin mukaan ja hyvin toimii...ei ollut vaikeaa...oliskohan mun pitänyt alunpitäen lukeakin insinööriksi!?

Olin eilen muutenkin tuhlaavainen: kävin passikuvassa ja tilasin passin. Nykyisin ei saakaan pitempiaikaisia passeja kuin tuon 5v. Kun ei tuo Viron liittyminen Shengen-alueeseen poistanut sitä tosiasiaa, että pitää olla jokin matkustusasiakirja eli käytännössä siis joko passi tai erillinen henkilökortti. Esim. ajokortti tms. dokjumentti ei kelpaa. Joten otin passin. saan sen ensi tiistaina....

Mutta ensimmäinen matkani kyllä suuntautuu tuonne pohjoiseen Piippolaan Iran pikkutytön ristiäisiin lauantaina 15.3. ja sillä reissulla en oletettavasti tarvitse vielä tätä matkustusasiakirjaa!!