Oli pääsiäinen ja pitkäperjantaiaamu kun Liisa soitti minulle hyytävän puhelun: "Katso etten enää koskaan näe sinua ja sinun kamalaa koiraasi. Miiro ajoi Hiltun kuolemaan." klik! Liisan päässä kaikki asiat saavat aina omituisia piirteitä. AIkaisemmin hän on väittänyt että hänen poikansa on kuollut....ja hänellä on surua... Mutta tosiasiallisesti hänen poikansa elää ja voi ihan hyvin. Kyse on vain siitä että äidin ja pojan välit ovat poikki ja Liisalle poika on IKÄÄNKUIN kuollut kun hän ei ole tähän yhteydessä. Joka kerta kun Liisa on juonut (ja hän juo aika usein ja reippaasti korkeasta 67vuoden iästään huolimatta) joka kerta hän väittää juovansa siksi että hänen poikansa on juuri kuollut!

Joten minä taas ajattelin että ok, ensin poika nyt kissa. Mutta kyllä se katti on ihan oikeesti juossut auton alle. Juuri sen pitkäperjantain aamuna. Mutta Miirolla tai minulla ei ole kyllä mitään tekemistä sen asian kanssa, vaikka Liisa nyt on jostain syystä saanut päähänsä että juuri Miiro on "ajannut Hiltun kuolemaan" niin Miiro on kyllä ko ajankohtana ollut ihan kiltisti kanssani sisällä. Meillä kun on muutenkin vähän outo aikataulu usein: heräämme noin klo 6 ja käymme aamulenkillä ja syömme aamiaisen ja sitten menemme uudelleen tutimaan ja heräämme toisen kerran klo 10-11 aikoihin ja syömme lounaan ja lähdemme sitten pitkälle pävälenkille ja sitten on "kahviaika" (kumpikaan ei tosin nauti kahvia!) ja sitten mamma tekee jotain omia juttujaan tai tiskaa tai laittaa pyykkejä tms. ja Myöhäpissille mennään yleensä kello 22 molemmin puolin.... silloin jos menemme myöhäispissille puolen yön tietämissä niin Miiro on joskus ollut hetken tuossa pihalla irti ja juossut edestakaisin.... ja joskus on silloin ajannut jotain kulmakunnan kissaa tai jänistäkin hetken. Eihän se vanha koira kun on, enää kauaa moista jaksa... kissat yleensä menevät naapuririvitalon alle piiloon -kun se on ihan kirjaimellisesti parakki tyyliä - Miiro ei vaan mahdu sinne alle perässä.

Ja siitä kun me ollaan nähty minkäänlaista kattenjaamaria on nyt kulunut jo ainakin 2-3kk. Ja se oli sulan maan aikana tuolla Siwan nurkalla. Kyllähän täällä kissoja on. Laskin viime elokuussa 8erilaista maukuvilleä tämän korttelin alueelta!!!! Koiriakin on, mutta kyllä ne ovat koko ajan olleet vähemmistönä. Ihmisillä on myös hyvin huoleton tapa pitää kissansa irti kuljeksimassa.... ja aina silloin tällöin ne myös sen seuruksena jäävät autojen alle. Onkohan kissa jotenkin kuuro autolle??!! Vai luuleeko se olevansa autoa vahvempi vai onko sen vietti niin kova tien toisella puolella mouruavan luo ettei se voi odottaa edes auton ohi menoa.....en ymmärrä.... koirat yleensä odottavat auton ohimenon ja katsovat vielä toiseenkin suuntaan ennen kuin menevät tien yli!!! Ovat siis ainakin liikennekäyttäytymisessä viisaampia!!!! Ja tämä on nyt taas kerran todistettu!